top of page
DSC_0812.jpeg

Om oss

Hvorfor tapas?

La meg ta deg med på en reise tilbake til 2018 da Fahlstrøm hadde en kort periode med tapas på menyen. Det var da Vidar og Steffen la merke til den enorme responsen tapasen fikk fra gjestene. De visste at det var på tide å introdusere flere mennesker til denne fantastiske maten som de selv elsket å dele og nyte på tapas restauranter.

Tanken på å skape en unik tapas-opplevelse for Gjøvik var noe som stadig ble sterkere og sterkere i deres hjerter. Med nordmenns kjærlighet til Spania i tankene, bestemte de seg for å gjøre drømmen til virkelighet. Og nå, etter mange måneder med hardt arbeid og forberedelser, er Boqueria endelig klar til å åpne dørene til Gjøvik by.

Gled deg til å bli transportert til Spania gjennom de deilige smakene, duftene og stemningen på Boqueria. En unik opplevelse som vil bringe deg nærmere hjertet av det spanske kjøkkenet, og samtidig gi deg en unik følelse av fellesskap og deling med dine venner og familie.

Hva er tapas?

Tapas er en del av den spanske kulturen og handler om å dele små smakfulle retter med venner og familie. Historien bak tapas går tilbake til det gamle Spania, hvor reisende bestilte små porsjoner av forskjellige matvarer for å prøve forskjellige smaker underveis. Tapas er nå en populær matrett over hele verden, med utallige variasjoner av små smakfulle retter, fra sjømat, kjøtt og grønnsaker til forskjellige typer brød, oliven og oster.

DSC_0927.jpeg
DSC_0936.jpeg
bottom of page